Over ons

Passie voor molens, liefde voor het ambacht en een ruime ervaring in bouw- en restauratiewerk leidden in augustus 1982 tot de oprichting van Molenmakerij Herrewijnen. In 2017 hebben Jan en Jolieke Grinwis de molenmakerij overgenomen. Na een paar jaar onder de naam ‘Molenmakerij Herrewijnen’ gewerkt te hebben, is in 2021 de naam veranderd in Molenmakerij Grinwis. Met dezelfde passie wordt binnen het bedrijf inmiddels bijna vijfendertig jaar dagelijks gewerkt aan de prachtige molens die ons land rijk zijn.
foto van onze werkplaats

Passie voor molens

Ooit telde Nederland duizenden molens. Daarvan zijn er zo’n 1200 overgebleven die periodiek onderhoud vereisen en vroeg of laat worden gerestaureerd. Molenaars, molenverenigingen en overheid weten ons te vinden voor het onderhouden en restaureren van alle soorten molens.

Molenmakerij Grinwis legt de lat letterlijk hoog. Uiterst gemotiveerd om het beste uit onszelf te halen en het project zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Technische uitdagingen en bijzondere wensen gaan wij niet uit de weg. Veel mooie en vooral bijzondere projecten werden door ons in de afgelopen decennia in heel Nederland gerealiseerd.

logo molenmakerij

logo en link naar erm stichting

Werkplaats

Pampus 9
3251 ND Stellendam

Telefoon | email

T: 0187-602288
M: 06-11492026
info@molenmakerijgrinwis.nl

Postadres

Bernhardstraat 24
3248 AD Melissant

Search

logo molenmakerij grinwis